Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Avcılar'da hurdacıda korkutan yangın, patlayan bidonlar binanın çatısına uçtu

Avcılar'da hurdacıda korkutan yangın, patlayan bidonlar binanın çatısına uçtu


İstanbul Avcılar'da, Tahtakale Mahallesi Servis Sokak üzerinde bulunan bir hurdacıda saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Avcılar'da hurdacıda korkutan yangın, patlayan bidonlar binanın çatısına uçtu

Yangın kısa sürede tüm hurdalığı sararken, patlayan bidonlar yan binanın çatısına uçtu ve binanın camları patladı. Yangın, otluk alana da sıçradı. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Güvenlik gerekçesiyle yan binalar tahliye edildi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmadı ancak bazı evlerde hasar meydana geldi. İtfaiyenin 2 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak. İtfaiyenin yangını söndürme çalışması dron ile havadan görüntülendi.

Görgü tanığı Selim Karadağlı, belediyenin sorumluluğunu vurgulayarak, "Avcılar Belediyesi burayla hiç ilgilenmiyor. Burada hep hurdacı, naylon, kimyasal dolu bidonlar var. Defalarca uyardım ama maalesef. İlk yangın çıktığında müdahale ettim. Patlamalar oldu, bidon binanın çatısına fırladı. Büyük bir facia yaşandı, bina camları patladı, çok sayıda hasar var. Bunun en büyük sorumlusu belediye, burayı imara açmışsın ama burası hurdacı dolu" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi