Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Avcılar’da 24 düzensiz göçmen yakalandı

Avcılar ilçesinde düzensiz göçmen ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve Gümüşpala Mahallesi Mürvet Sokak'taki bir eve operasyon düzenledi.

Avcılar’da 24 düzensiz göçmen yakalandı

Operasyonda, 5 katlı binanın birinci katındaki bir dairede 24 düzensiz göçmen yakalandı. Dairede elektrik olmadığı bilgisi de paylaşıldı.

Yakalanan 24 yabancı uyruklu şahıs, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı ve işlemler için emniyete götürüldü. Daha sonra, kaçak göçmenlerin sınır dışı edilmek üzere göç merkezine sevk edildiği belirtildi.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, kaçak göçmenleri ülkeye getiren ve bu tür düzensiz göç olaylarını organize eden kişilere yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Bu tür operasyonlar, düzensiz göçmen akışını kontrol altına almak, insan kaçakçılığı ve insan ticaretine karşı mücadele etmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. İlgili yetkililer, toplum güvenliğini sağlamak için bu tür faaliyetlere aktif bir şekilde devam etmektedirler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi