Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ataşehir'de direksiyon başında kalp krizi geçiren şoför ortalığı birbirine kattı

Ataşehir'de direksiyon başında kalp krizi geçiren şoför ortalığı birbirine kattı


Ataşehir ilçesinde yaşanan bir olayda, bir tır şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirmiş ve bir araca ile dükkanlara çarparak durabilmiştir. İşte olayla ilgili bilgiler:

Ataşehir'de direksiyon başında kalp krizi geçiren şoför ortalığı birbirine kattı

Olay, Dursunbey Caddesi üzerinde saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. 34 UV 8010 plakalı bir tırın şoförü olan Sedat Mengi, direksiyon başındayken kalp krizi geçirerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Tır önce park halindeki Adem Keskin'e ait 34 BZD 404 plakalı Volkswagen marka araca ardından da caddenin üzerindeki dükkanlara çarparak durabildi. Neyse ki, olayda ölen veya yaralanan olmadı ancak araçlar ve dükkanlarda maddi hasar meydana geldi.

Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiğini belirten tır şoförünü hastaneye kaldırdı. Tırın olay yerinden kaldırılması için gelen araç sahipleri ve dükkan sahipleri arasında tartışma çıktı. Polis ekipleri tartışmaya müdahale etti ve olayla ilgili inceleme başlattı.

Tır şoförünün sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmemiştir. Polis incelemeleri sürdürerek olayın ayrıntılarını ortaya çıkarmaya çalışacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi