Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Arnavutköy’deki silahlı saldırıda yanlışlıkla vurulan kişinin son görüntüleri ortaya çıktı

Arnavutköy’deki silahlı saldırıda yanlışlıkla vurulan kişinin son görüntüleri ortaya çıktı


İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde geçen gün gece saatlerinde meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan çatışmada yanlışlıkla vurulan yabancı uyruklu Mesut Khaznı'nın ve olayı gerçekleştiren Ebubekir Kayrancı ile Fatih Karakaş'ın görüntüleri ortaya çıktı.

Arnavutköy’deki silahlı saldırıda yanlışlıkla vurulan kişinin son görüntüleri ortaya çıktı

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şahısların motosikletle bir sokağa girip ellerindeki silahlarla ateş açtıkları ve ardından kaçtıkları görülüyor.

Olayın detaylarına göre, Khaznı olayın yaşandığı caddede bulunan bir markette maç izlerken silah seslerini duymuş, dışarı çıkmış ve çatışmanın içinde kalarak yanlışlıkla vurulmuş. Yaralı halde evine doğru koşmaya başlamış ve yaklaşık 800 metrelik mesafeyi yara aldığı yerini tutarak kat etmiş, ancak evinin önüne geldiği sırada yere yığılmış. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altında.

Saldırganlar Kayrancı ve Karakaş ise motosikletle gelip olay yerine ateş açarken hedef aldıkları Yasin Karakaya'nın karşılık vermesi sonucu yaralanmışlar. İkisi de kask takmış ve silahlarıyla olay yerinden kaçmaya çalışırken biri kurşun yarası alarak yere düşmüş, sonra kalkıp kaçmış.

Olayı gören Turgay Kantar, yaşananları şu şekilde anlatmış: "Silah sesleri duyunca balkona çıktım ve koşan yaralı arkadaşı gördüm. Sırtında mermi izleri vardı, ona seslendim ve polisi aradım. Olayın nedeni konusunda bilgimiz yok, silahlanmanın bu kadar kolay olmaması gerektiğini düşünüyorum."

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi