Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Arnavutköy'de terk edilmiş araçlar mahallelinin korkulu rüyası oldu

Arnavutköy'de terk edilmiş araçlar mahallelinin korkulu rüyası oldu


İstanbul'un Arnavutköy ilçesi İslambey Mahallesi'nde yıllardır park halinde duran iki ticari araç mahalle sakinlerinin endişe kaynağı oldu.

Arnavutköy'de terk edilmiş araçlar mahallelinin korkulu rüyası oldu

Çocuk parkının yanında park edilmiş bu terk edilmiş araçlarda akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden yardım talep etti.

Mahallede 6 yıldır yaşayan Suat Sarsıcı, eski karakolun taşınmasının ardından bu araçların park edildiğini ve camlarının kırıldığını belirtti. Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişilerin araçların içinde uygunsuz davranışlarda bulunduğunu ifade eden Sarsıcı, araçlardan çıkanların düzensiz ve sarhoş gibi davrandıklarını söyledi. Geçen günlerde bir çocuğun üzerine düşen cam nedeniyle yaralandığını ve hala hastanede tedavi gördüğünü ekledi.

Sokakta çocuk parkı ve gençlerin vakit geçirebileceği spor alanlarının bulunması, terk edilmiş araçların yarattığı tehlikeyi daha da artırıyor. Mahalle sakinleri, yetkililerin bu soruna acilen çözüm bulmasını istiyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi