Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ardahan’da uyuşturucu satışına suçüstü: 4 kişi tutuklandı

Ardahan ilinde gerçekleştirilen bir operasyonda, Kars'tan temin ettikleri uyuşturucuyu Ardahan'da satmaya çalışırken suçüstü yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Ardahan’da uyuşturucu satışına suçüstü: 4 kişi tutuklandı

Ardahan il Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hasköy Jandarma Karakol Komutanlığı'nın ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda, K.M, Y.A, M.K ve V.P isimli 4 şüpheli yakalandı.

Jandarma ekipleri, şüphelilerin Kars'tan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Ardahan merkeze bağlı köylerde satacaklarına dair istihbarat aldı. Bu bilgiler üzerine harekete geçen ekipler, şüphelilerin seyahat ettiği aracı durdurarak arama yaptı. Aramada, iki ayrı kağıda sarılı vaziyette ve bir poşette toplam 55,5 gram metamfetamin ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyon, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalara bir örnek teşkil etmektedir. Emniyet güçlerinin uyuşturucu kaçakçılığı ve satışıyla mücadeledeki kararlılığı, toplumun güvenliği ve halkın sağlığı açısından önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi