Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aracın çarpmasıyla kopan demirler sitede çocukların oyun alanına düştü

Dün akşam saatlerinde Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Çankaya Mahallesi'nde, bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobilin site duvarına çarpması ve takla atmasıyla bir kaza meydana geldi.

Aracın çarpmasıyla kopan demirler sitede çocukların oyun alanına düştü

Sürücü hafif sıyrıklarla kazayı atlattı, ancak duvardan kopan demir parçaları şans eseri kimseye zarar vermedi.

Kazanın detaylarına göre, 18 yaşındaki K.C. isimli erkek sürücünün kontrolündeki 06 DLB 785 plakalı otomobil, Özlem Caddesi'nde seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç savrulmaya başladıktan sonra yoldan çıkarak sitenin demir çitlerine çarptı ve ardından takla attı. Ters dönen araçtan hafif yaralı olarak çıkarılan sürücü, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaza sonucunda çarpan otomobilin çarptığı demir çitler site bahçesine düştü. Şans eseri, çocukların oyun oynadığı sırada gerçekleşen kazada kimseye zarar gelmedi. Site sakinleri, demir çitleri çalınmaması için topladılar.

Bu olayda, sürücünün hafif yaralı olarak kurtulması ve demir çitlerin düşmesi sırasında kimseye zarar gelmemesi şanslı bir durum olarak değerlendirilebilir. Polis ekiplerinin incelemesiyle kaza hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi