Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Apartman boşluğunda çıkan yangın panikletti

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanın boşluğunda çıkan yangın, vatandaşları panikletirken, itfaiye ekiplerini de harekete geçirdi.

Apartman boşluğunda çıkan yangın panikletti

Yangın, Orta Mahalle 220. sokak üzerinde bulunan bir apartmanda saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Apartmanın boşluğundaki atıl durumda bulunan malzemelerin olduğu alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Apartmanı saran yoğun dumanı fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Apartmanda maddi hasar meydana gelirken, ekipler yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu tür durumlarda hızlı bir şekilde müdahale edilmesi, yangının kontrol altına alınması ve zararın minimize edilmesi için önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi