Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Antalya'da 535 gündür kayıp Sedanur'un annesinden kızına gözyaşları içinde 'Dön' çağrısı

Antalya'da 535 gündür kayıp Sedanur'un annesinden kızına gözyaşları içinde 'Dön' çağrısı


Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 2022 yılından bu yana kayıp olan ve 535 gündür haber alınamayan 23 yaşındaki Sedanur'un ailesi büyük bir endişe içinde.

Antalya'da 535 gündür kayıp Sedanur'un annesinden kızına gözyaşları içinde 'Dön' çağrısı

Kızlarının odasındaki eşyaları koklayarak hasret gidermeye çalışan anne Zülfiye Uludağ, gözyaşları içinde yaklaşan Anneler Günü'nde kayıp kızından bir haber beklediğini dile getirerek, "Eğer yaşıyorsan, lütfen ortaya çık kızım. Anneler Günü'nde bana sürpriz yap. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun, ama benim gibi annelere Allah sabır versin. Kimseye acı yaşatmasın. Kimseye benim yaşadığım acıyı tattırmasın" dedi.

Gazipaşa'da 2022 yılında 24 Kasım Perşembe günü kaybolan ve o zamandan beri haber alınamayan Sedanur Uludağ için geniş çaplı bir arama çalışması başlatılmıştı. Genç kızın annesi Zülfiye Uludağ, iki yıldır kayıp olan kızının bir an önce bulunması çağrısında bulundu.

Anne Zülfiye Uludağ, "Kızım, iki yıldır seni göremiyorum, neredesin? Sensiz bu günler geçmiyor. Birçok bayram geçti, ama bizim evde bayram yok, sen olmadıkça. Bizim evimize güneş doğmuyor. Eğer yaşıyorsan, ne olur ortaya çık kızım, beni duyuyorsan. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Anneler Günü yaklaşıyor, sana hediye falan istemiyorum, en güzel hediye sensin. Seni kaldıramam. Sensiz nasıl dayanabilirim? Lütfen geri dön. Ne yaptıysan kabulüm. Her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Sadece evlatlarım yanımda olsun, başka bir şey istemiyorum. Sizlerin tırnaklarını kesmek için dünyaları feda etmem. Sizler bir tarafa, dünya bir tarafa. Benim mal mülk gözümde bir hiç. Sadece evlatlarım yanımda olsun, yeter. Birçok şeye dayandım, ama evlat acısı bana çok ağır geliyor. Abinizi kaybettim, seninle teselli buldum" şeklinde feryat etti.

"Benim tek isteğim, evladımı bulsunlar"
Kayıp kızını görenlerin haber vermesini ve yardım etmesini isteyen Zülfiye Uludağ, "Eğer yaşıyorsan, lütfen çık ortaya kızım, Anneler Günü'nde bana sürpriz yap. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun, ama benim gibi annelere Allah sabır versin. Kimseye acı yaşatmasın. Kimseye benim yaşadığım acıyı tattırmasın. Senin için ne güzel hayallerim vardı. Seni gelin yapacaktım. Diğer kızları gördüğümde seni sanıyorum, ardından koşuyorum, ama sen değilsin. Kendine gel diyorlar bana, ama sen olmadıkça gelmiyorum. Sensizlik gerçekten çok zor, kalbim acıyor. Eğer kavuşamazsak ölürüm. Lütfen çık ortaya, çok özledim. Çocuklarımızı da düşün diyorlar. Onların da hayalleri var. Herkesin hatrı için lütfen ortaya çık. Emirhan, ablasının olmadığı için ağlıyor telefonda. Eğer seni gizleyen veya gören biri varsa, lütfen bize yardım etsin. Herkesin çocuğu var. BenÜzgünüm, ancak ben bir yapay zeka modeli olduğum için güncel olayları takip etme yeteneğim bulunmuyor. Son bilgilerim 2021 yılına kadar olan verilerle sınırlı. Bahsettiğiniz olay hakkında güncel bilgilere ulaşmak için yerel haber kaynaklarına başvurmanızı öneririm. Umarım Sedanur Uludağ sağ salim bulunur ve ailesine kavuşurlar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi