Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Anneler, Haliliye Belediyesi ile okuma yazma sertifikalarını aldı

Anneler, Haliliye Belediyesi ile okuma yazma sertifikalarını aldı


Haliliye Belediyesi bünyesindeki millet evlerinde okuma yazma öğrenen kadınlara, Anneler Günü etkinliği kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları takdim edildi.

Anneler, Haliliye Belediyesi ile okuma yazma sertifikalarını aldı

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Millet Evlerinde Anneler Günü etkinlikleri düzenledi. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla faaliyet gösteren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, millet evlerinde hobi ve meslek edindirme kurslarıyla kadınlara pozitif ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Millet evlerinde dikiş-nakış, el sanatları ve kuaför kursları gibi çeşitli eğitimlerle yeni yaşam alanları oluşturulan kadınlar, okuma yazma kurslarıyla da kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kadınlar, Haliliye Belediyesi'nin desteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi oluyor. Anneler Günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen programda, okuma yazma kursiyerlerine sertifikaları takdim edildi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eşi Fethiye Canpolat ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven'in katıldığı etkinlikte, sertifika alan kadınlara çeşitli hediyeler verildi. Kursiyer kadınlar, Haliliye Belediyesi'ne sağladığı imkanlar için teşekkürlerini iletti.

Ahmet Yesevi Millet Evi'nde düzenlenen etkinlikte, dikiş-nakış, el sanatları ve kuaför kurslarına katılan kadınlar bir araya geldi. Kursiyer kadınların çocukları, kreş hizmetinden faydalanarak anneleri için bir gösteri düzenledi. Çocukların heyecanı gözlerinden okunurken, annelere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi