Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Anneler Günü için çiçek siparişi götüren kuryeye kamyon çarptı

Anneler Günü için çiçek siparişi götüren kuryeye kamyon çarptı


Beyoğlu'nda Anneler Günü için sipariş götüren bir kurye, Haliç Köprüsü üzerinde bir hafriyat kamyonuyla çarpıştı.

Anneler Günü için çiçek siparişi götüren kuryeye kamyon çarptı

Kaza sonucunda yaralanan kurye ambulansla hastaneye kaldırıldı, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gönderileceği adrese ulaştırıldı.

Kaza, saat 11.30 sularında Haliç Köprüsü üzerinde meydana geldi. Çiçek siparişi taşıyan kurye Emir Bayrak, 34 HNH 075 plakalı motosikletiyle Edirne istikametine doğru seyir halindeyken aynı yönde giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 CKY 790 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kamyonun çarpması sonucu kurye yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralı kuryeyi ambulansla hastaneye sevk etti.

Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu, ancak kaza yerinin temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kuryenin taşıdığı sipariş ise olay yerine çağrılan başka bir kurye tarafından alınarak gideceği adrese ulaştırıldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Detaylı soruşturma sonucunda kaza sebebi ve sorumlular belirlenmeye çalışılacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi