Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Anne ve babasını öldüren oğul hakim karşısında

Çumra ilçesinde evlerinde öldürülen çiftin katil zanlısı olan oğul, Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Anne ve babasını öldüren oğul hakim karşısında

Olayın meydana geldiği tarih olan 1 Haziran 2023'te, İçeriçumra Mahallesi'nde bulunan evde yaşanan olayda, Hüseyin Çoban (57) ve eşi Mürüvvet Çoban (55) kanlar içerisinde bulunmuştu. Soruşturma sonucunda Mücahit Mustafa Çoban (28), çiftin çocuklarından biri ve suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. İfadesinde anne ve babasını öldürdüğünü itiraf eden Mücahit Mustafa Çoban, "Olaya aklım ermedi, nasıl oldu bilmiyorum" şeklinde kendini savundu. Çoban, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Davanın duruşması Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Tutuklu sanık Mücahit Mustafa Çoban ve taraf avukatları duruşmaya katıldı. Sanık, psikolojik problemler yaşadığını ifade etti. Cumhuriyet Savcısı, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair bir rapor talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığına ilişkin raporun beklenmesi ve tutukluluk halinin devam etmesi kararını vererek duruşmayı erteledi. Olayın ardındaki sebeplerin ve sanığın akıl sağlığı durumunun belirlenmesi için raporun sonuçlanması beklenmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi