Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Anaokulundan liseye tüm öğrenciler için ‘sanat bursu’ fırsatı

Anaokulundan liseye tüm öğrenciler için ‘sanat bursu’ fırsatı


Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, 27 Nisan tarihinde tüm kampüslerinde "Eğitim Desteği Ödüllü Resim Yarışması" düzenleyecektir.

Anaokulundan liseye tüm öğrenciler için ‘sanat bursu’ fırsatı

Bu yarışma, anaokulundan liseye kadar tüm öğrencilere sanat bursu kazanma fırsatı sunacaktır.

MBA Okulları, kişiselleştirilmiş başarı tasarımı anlayışıyla her öğrencinin kendi potansiyelini keşfedeceği bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. Modern çağın sunduğu imkanlarla yeteneklere ve sanat tutkularına odaklanarak pozitif öğrenme ikliminde her bireyin sanat aracılığıyla kendini ifade etmesini amaçlamaktadır.

Eğitim kurumu, "Daha İyi Bir Dünya için Daha İyi Bir Ben Kimliği" odaklı olarak hareket etmektedir ve sanatın yenilikçi ve ilham veren değerleriyle resim yeteneğine sahip öğrencileri bir araya getirerek eğitim desteği ile ödüllendirecektir.

Eğitim Desteği Ödüllü Resim Yarışması, anaokulundan lise 11. sınıfa kadar olan tüm sınıf düzeylerindeki öğrencilere açıktır. Yarışma, desen, kompozisyon ve imgesel çalışma kategorilerinde düzenlenecektir. Eserler, konuya uygunluk, kompozisyon ve anlatım, teknik kullanım, hayal gücü, kâğıt doluluğu, perspektif, oran-orantı, ışık-gölge, figür-hareket, doku gibi kriterlere göre değerlendirilecektir. Başvurular MBA Okullarının web sitesi üzerinden yapılacak olup son tarih 26 Nisan'dır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi