Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Amasya Üniversitesi’ne bilgi güvenliği sertifikası

Amasya Üniversitesi’ne bilgi güvenliği sertifikası


Amasya Üniversitesi, ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi sertifikasını almıştır.

Amasya Üniversitesi’ne bilgi güvenliği sertifikası

Bu sertifika, bilişim teknolojileri alanında en değerli yetkinlik belgesi olarak kabul edilmektedir. Sertifika ve bayrak, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'ye teslim edilmiştir.

Amasya Üniversitesi, çalışanlarına ve öğrencilerine daha güvenli bir bilişim hizmeti sunmak amacıyla bir dizi yeni önlem ve uygulama hayata geçirmiştir. Bilgi güvenliği konusundaki yetkinliğini uluslararası düzeyde belgelendirmek için dış tetkik sürecinden geçmiş ve yapılan denetimler sonucunda ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Rektör Turabi, Amasya Üniversitesi'nin ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi sertifikasını ve bayrağını teslim aldığını belirtmiştir. Bu sertifika sayesinde üniversitenin bilgi güvenliği konusundaki yetkinliği uluslararası düzeyde belgelenmiştir. Turabi, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Bilgi İşlem Daire Başkanı ve tüm çalışanlara başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi