Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Alaşehir'de öğrenciler tiyatro yeteneklerini sergileyecek

Alaşehir'de öğrenciler tiyatro yeteneklerini sergileyecek


Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "100. Yıl Projeleri" kapsamında gerçekleştirdiği tiyatro şenliği ile 9 ayrı okulda oluşturulan tiyatro gruplarının çalışmalarını sergilemeyi planlıyor.

Alaşehir'de öğrenciler tiyatro yeteneklerini sergileyecek

Bu projede yer alan okulların hazırlamış olduğu tiyatro oyunları, 3-10 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak. Bu etkinlik, çocukların yeteneklerini keşfetmelerine ve kendilerine olan güvenlerini artırmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, projenin amacının çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Çalışmalarının çocukların var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak ve gizli kalmış potansiyellerini keşfetmek olduğunu ifade eden Güneş, tiyatro şenliği ile çocuklara kendilerine güvenlerini artırma fırsatı sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Tiyatro şenliği, 2023-2024 eğitim öğretim yılında "100. Yıl Projeleri" kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden biri olarak planlandı. 9 okulun sergileyeceği tiyatro etkinlikleri 3 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve 10 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Oyunlar ücretsiz ve halka açık olarak sahnelenecek.

Alaşehir'de ilk kez düzenlenen tiyatro şenliği için emek veren okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler tebrik edildi. Etkinliğe katılım sağlayan herkes davet ediliyor ve tiyatro şenliğine katılmaları bekleniyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi