Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Alaplı’da Turizm Haftası’nı öğrenciler kutladı

Alaplı’da Turizm Haftası’nı öğrenciler kutladı


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bulunan İmkb Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Turizm Haftası dolayısıyla özel bir program düzenlemiştir.

Alaplı’da Turizm Haftası’nı öğrenciler kutladı

Program, Alaplı İmkb Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleşmiştir. Program öncesinde öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel yiyecekler ve içecekler ikram edilmiştir. Programa Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Emniyet Müdürü Baki Acar, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Oktay, Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, ilçedeki okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve kurum amirleri ile öğrenciler katılım göstermiştir.

Program, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlamıştır. Ardından Alaplı İmkb Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Teyfik Demirci açılış konuşmasını yapmıştır. Müdür Demirci, günün anlam ve önemine dair konuşmasında turizmin toplumda farkındalığını artırmak, turizm bilincini oluşturmak, doğal, tarihi ve kültürel varlıkları sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda değerlendirmek ve halkın turizm faaliyetlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla "Turizm Haftası"nın kutlandığını belirtmiştir.

Konuşmaların ardından program, öğrencilerin hazırladığı yöresel yemeklerin sunulduğu bölümle devam etmiştir. Ayrıca, Hacıvat Karagöz gösterimi ve şarkı gösterileri de programa dahil edilmiştir. Programın sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel yemekler davetlilere ikram edilerek sona erdirilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi