Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Alanya'da narkotik operasyonu: 3 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Alanya ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonları sonucunda, emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yakalanan şahıslardan toplamda 3 kilo 167,79 gram uyuşturucu madde ve 508 adet sentetik hap ele geçirildi.

Alanya'da narkotik operasyonu: 3 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Alanya Emniyet Bölgesi'nde 1 Mayıs-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, 82 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 11'i tutuklandı ve 71'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyonlarda 1 kilo 956,79 gram uyuşturucu madde ve 157 adet sentetik hap ele geçirildi.

Aynı dönemde Jandarma Bölgesi'nde gerçekleştirilen operasyonlarda ise 27 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 2'si tutuklandı ve 25'i serbest bırakıldı. Jandarma operasyonlarında ise 1 kilo 211 gram uyuşturucu madde ve 351 adet sentetik hap ele geçirildi.

Toplamda, Alanya'da yapılan operasyonlarda 109 şahıs yakalandı. Bunlardan 13'ü tutuklandı ve 96'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyonlarda toplamda 3 kilo 167,79 gram uyuşturucu madde ve 508 adet sentetik hap ele geçirildi.

Narkotik operasyonları, emniyet ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu ticaretine karşı mücadelede etkin bir şekilde çalıştığını göstermektedir. Bu operasyonlarla uyuşturucu maddelerin piyasaya sürülmesi engellenmekte ve halkın güvenliği sağlanmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi