Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Alanya’da motosikletin içine sıkışan kedi 15 dakikalık çalışmayla kurtarıldı

Alanya’da motosikletin içine sıkışan kedi 15 dakikalık çalışmayla kurtarıldı


Antalya'nın Alanya ilçesinde, Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bir motosikletin içine giren bir yavru kedi, yaklaşık 15 dakikalık bir çalışma sonucunda itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alanya’da motosikletin içine sıkışan kedi 15 dakikalık çalışmayla kurtarıldı

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, park halindeki 07 AGM 362 plakalı motosikletin içine bir yavru kedi girdi. Çevredeki vatandaşlar, kedinin motosikletin içinde mahsur kaldığını duyarak durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Ancak motosikletin sahibi plakadan ulaşılamayınca ekipler, motosikletin bir parçasını sökerek kediyi çıkarmaya karar verdi. Polis ekipleri, motorun ayak sehpasını sökerek çalışmaya başladı. Yaklaşık 15 dakikalık bir çaba sonucunda ekipler, yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.

Kediyi kurtaran ekipler, onu korumak ve sağlık durumunu kontrol etmek için mama ile birlikte bir kutuya koyarak muhafaza altına aldı. Yavru kedinin şaşkın ve tedirgin olduğu, ancak herhangi bir yara almadığı belirlendi.

Bu olay, Alanya'da itfaiye ve polis ekiplerinin hızlı ve özenli müdahalesi sayesinde bir hayvanın sağlıklı bir şekilde kurtarıldığını göstermektedir. İnsanların duyarlılığı ve yetkililere hızlı bir şekilde ihbarda bulunmaları, hayvanların güvende olmasını sağlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi