Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Alanya’da genel asayiş uygulaması yapıldı

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, bir kişiden 8 adet uyuşturucu hap ve başka bir kişiden ise bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Alanya’da genel asayiş uygulaması yapıldı

Uygulama kapsamında 25 umuma açık işletme denetlendi ve bin 97 kişi genel bilgi taramasından geçirildi. Bu kontroller sonucunda, 8 kişinin yoklama kaçağı olduğu belirlendi.

Uygulama sırasında ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu hap gibi suç unsurlarının ele geçirilmesi, güvenlik güçlerinin etkin çalışmalarının bir sonucudur. Ele geçirilen maddelerle ilgili olarak ilgili şahıslara yasal işlem yapılacak ve adli süreç başlatılacaktır. Ayrıca, trafik yönünden de 109 araç kontrol edilmiş ve 20 araca cezai işlem uygulanmıştır.

Bu tür genel asayiş uygulamaları, toplum güvenliğinin sağlanması ve suç oranlarının azaltılması amacıyla düzenlenir. Emniyet birimleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam etmekte ve suçla mücadeleyi sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi