Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
AKUT ödülleri sahiplerini buldu

AKUT ödülleri sahiplerini buldu


AKUT Kuşadası ekibi tarafından düzenlenen 'Haydi Gençler, Haydi Çocuklar AKUT ile El Ele' yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

AKUT ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen 'Haydi Gençler, Haydi Çocuklar AKUT ile El Ele' yarışması, Türkiye'nin ilk arama kurtarma derneği AKUT tarafından organize edildi. Törende, yarışmanın kazananlarına ödülleri takdim edildi. Ödül töreni, tarihi Kervansaray'da düzenlendi ve etkinliğe Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, AKUT Kuşadası Ekip Lideri Tağmaç Saraçoğlu, AKUT 2. Başkanı Esra Üstünkaya, Proje ve Kaynak Oluşturma Bölüm Sorumlusu Saliha Sönmez, dereceye giren çocuklar ve aileleri katıldı. Yarışmada, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak ve AKUT gönüllülerinin deprem zamanında yürüttüğü çalışmalara dikkat çekmek amacıyla ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından yazılan mektuplar okundu.

Sosyal sorumluluk bilincini artırmak ve duyarlılık kazanımlarını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreninde konuşan AKUT Kuşadası Ekip Lideri Tağmaç Saraçoğlu, "Kuruluşumuzdan bu yana özveriyle çalışan ekibimiz, birçok alanda gönüllülük faaliyetleriyle topluma hizmet vermektedir. Geleceğimizin temsilcisi olan çocuklarımız da bizim için son derece önemlidir. Yarışmamıza emek vererek katılan tüm öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca, bize her zaman destek olan ve dayanışmamızı sürdürdüğümüz Kuşadası Belediyesi ve Başkan Ömer Günel'e de teşekkür etmek istiyorum. AKUT olduğu sürece hayat vardır" dedi.

'Haydi Gençler, Haydi Çocuklar AKUT ile El Ele' yarışmasında dereceye giren çocuklara Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, Kuşadası AKUT Ekip Lideri Tağmaç Saraçoğlu, AKUT İkinci Başkanı Esra Üstünkaya ve Proje ve Kaynak Oluşturma Bölüm Sorumlusu Saliha Dönmez tarafından başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi