Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
AKUT Kuşadası ekibi, orman yangının ardından hayvanlara destek sağladı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çıkan orman yangınının ardından, AKUT Kuşadası ekibi yangından etkilenen hayvanlara yardım etmek amacıyla gerçekleştirdiği operasyonu tamamladı.

AKUT Kuşadası ekibi, orman yangının ardından hayvanlara destek sağladı

Yangın, Kuşadası'ndaki ormanlık alan ve çevredeki hayvanlar üzerinde büyük olumsuz etkilere yol açtı. Yangının hemen ardından bölgeye intikal eden AKUT Kuşadası ekibi, acil bir şekilde harekete geçerek zarar gören hayvanlara yardım için bir operasyon başlattı. Ekip, yangından etkilenen hayvanları tespit ederek veterinerler ve doğa koruma uzmanlarıyla birlikte müdahalelerde bulundu. Yaralı hayvanların tedavileri gerçekleştirildi ve ihtiyaçları karşılandı.

AKUT Kuşadası ekibinden yapılan açıklamada, “Yangının ardından bölgedeki hayvanlara yardım etmek için hızla harekete geçtik. Zorlu şartlara rağmen ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde birçok hayvana destek olabildik. Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ederiz” denildi. Operasyonun tamamlanmasının ardından ekip, bölgedeki hasarı değerlendirmek ve iyileştirme önerilerinde bulunmak üzere çalışmalarına devam edecek.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi