Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Akhisar'da bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Akhisar'da bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti


Manisa'nın Akhisar ilçesinde Hacıishak Mahallesi'nde bir tartışma sonucunda İbrahim Çelikkesen adlı bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Akhisar'da bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Olayın geçtiğimiz gece saatlerinde meydana geldiği belirtildi. İbrahim Çelikkesen, henüz bilinmeyen bir nedenle İ.Ç., A.Ç. ve O.Ç. isimli kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine İbrahim Çelikkesen olay yerinden kaçmaya çalıştı, ancak A.Ç. tarafından yakalanarak çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Olayın ardından İ.Ç., A.Ç. ve O.Ç. olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan İbrahim Çelikkesen çevredeki vatandaşlar tarafından yardım edilerek özel bir otomobille en yakın hastaneye götürüldü. Ancak Çelikkesen hastaneye ulaşmadan hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan İ.Ç., A.Ç. ve O.Ç., Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin titiz çalışması sonucu bugün saat 11.00 sıralarında yakalandı ve gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler İ.Ç., A.Ç. ve O.Ç., savcılığa sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma ise devam etmektedir.

Polis ve adli makamlar, olayın aydınlatılması için gerekli adımları atarak sorumluların adalet önüne çıkarılmasını sağlamak için çalışmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi