Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı


Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen kazada, çarpışan otomobillerden biri takla attı ancak yakıt pompasına çarpmaması faciayı önledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı

Cırgalan Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda, K.Y. tarafından kullanılan 58 ADP 387 plakalı Ford marka otomobil ile M.A. tarafından kullanılan 38 ACK 771 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 58 ADP 387 plakalı otomobil takla atarak yakıt pompasının önünde durdu. Olayın ardından istasyon çalışanları sürücülere yardım etmek için harekete geçti ve polis ile sağlık ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri, istasyonun güvenliği için önlem alırken, sağlık ekipleri yaralanan sürücü K.Y.'yi ambulansla hastaneye sevk etti. Kazaya karışan otomobiller, yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla kaldırıldı. Takla atan otomobilin şans eseri yakıt pompasına çarpmadan durması facianın önüne geçti.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme yapacaklardır. Güncel bilgileri yerel haber kaynaklarından takip etmeniz önerilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi