Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ağrı’da 2 firari yakalandı

Ağrı’da 2 firari yakalandı


Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğubayazıt ilçesinde aranan suçluların yakalanması için gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılı oldu.

Ağrı’da 2 firari yakalandı

Yapılan çalışmalar sonucunda, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından aranan iki şahıs yakalandı. C.A isimli şahıs, "bir yabancıyı ülkeye sokan veya ülkede kalmasına imkan sağlama" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılmıştı. Diğer şahıs C.A ise "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası almıştı.

Yakalanan şahıslar adli makamlar tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Bu şekilde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firari durumda olan suçluların yakalanmasıyla adaletin sağlanması hedeflenmektedir. Jandarma ekipleri, güvenlik güçlerimiz tarafından suçluların yakalanması ve toplumun huzurunun sağlanması için titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu tür operasyonlar, suçluların yakalanması ve adaletin işlemesi açısından önemlidir. Toplumun güvenliği ve huzuru için suçluların adalete teslim edilmesi gerekmektedir. Güvenlik güçlerimiz, suçla mücadele konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmekte ve halkımızın güvenliğini sağlamak için ellerinden geleni yapmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi