Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ağabey, kardeş ve çocuklarının öldüğü kaza güvenlik kamerasında

Ağabey, kardeş ve çocuklarının öldüğü kaza güvenlik kamerasında


Batman’da önceki akşam düğün çıkışında meydana gelen kazada, bir hafif ticari aracın çarpması sonucu ağabey, kardeşi ve çocuklarının hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Ağabey, kardeş ve çocuklarının öldüğü kaza güvenlik kamerasında

Batman-Siirt Çevreyolu, Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında akşam saatlerinde yaşanan kazada, düğün töreni çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara bir kamyonet çarptı. Kazada Süleyman Oğuz (48), İlyas Oğuz (40), Sefa Oğuz (12) ve Demir Oğuz (3) hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Feci kazanın anı, bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, Çevreyolu kenarında park halinde bazı araçlar olduğu ve sağ şeritten araçların seyir halinde olduğu, yolun karşısına geçmeye çalışan Oğuz ailesine, sol şeritten aşırı süratli bir şekilde gelen kamyonetin çarpma anı görülüyor. Kayıtlarda, çarpmanın etkisiyle Oğuz ailesi fertlerinin havalanarak savrulduğu anlar yer alıyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi