Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Afyonkarasahir'daki otobüs kazasında acı haber geldi: 1 ölü, 16 yaralı

Afyonkarahisar'da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 17 yolcu yaralanmış ve maalesef bir kişi hayatını kaybetmiştir.

Afyonkarasahir'daki otobüs kazasında acı haber geldi: 1 ölü, 16 yaralı

Kaza, Afyonkarahisar - Antalya kara yolu Sandıklı ilçesi Başağaç köyü yakınlarında gerçekleşmiştir.

Kazaya göre, O.Ö. isimli bir şoförün yönetimindeki 35 BEU 676 plakalı yolcu otobüsü, henüz ismi bilinmeyen sulama borusu yüklü 03 RH 257 plakalı kamyonetle çarpışmıştır. İlk belirlemelere göre, kazada 3'ü ağır olmak üzere toplamda 17 kişi yaralanmıştır. Olayın ardından çevredeki insanların haber vermesiyle birlikte bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edilmiştir. Sağlık ekipleri, ambulanslarla yaralıları hastanelere nakletmiştir.

Ne yazık ki, hastaneye kaldırılan yaralılardan Şükrü A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kazayla ilgili olarak jandarma tarafından inceleme başlatılmıştır. Bu tür trafik kazalarında, yetkililer olayın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek için detaylı bir soruşturma yürütmektedirler. Aynı zamanda, kazada yaralanan kişilere gerekli tıbbi yardımın sağlanması ve kaza bölgesinin güvenliğinin sağlanması da önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi