Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Afyonkarahisar'da Deprem Tatbikatı ve Bina Tahliye Eğitimi

Afyonkarahisar'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Milli Eğitim Bakanlığı Afet Koordinasyon Birimi (MEB AKUB) ekibi tarafından Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik "Deprem Tatbikatı ve Bina Tahliye Eğitimi" düzenlendi.

Afyonkarahisar'da Deprem Tatbikatı ve Bina Tahliye Eğitimi

Tatbikata, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tatbikata, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin yanı sıra Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz, Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrak, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürleri ve kurum personeli katıldı.

Tatbikatın ardından değerlendirme yapan Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, bu tür tatbikatların önemine vurgu yaparak, "Eğitimin ardından gerçekleştirilen tatbikatta, muhtemel bir deprem anında teoride öğrenilen bilgilerin uygulamadaki yansımalarını gördük" şeklinde ifade etti.

Bu tür tatbikatlar, acil durumlarla karşılaşıldığında personelin etkili bir şekilde müdahale edebilmesi için büyük önem taşır. Afyonkarahisar'daki bu etkinlik, personelin kriz anlarında doğru ve etkili bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olacak şekilde gerçekleştirildi. Tatbikat, uygulamalı eğitimin başarıyla tamamlanmasının ardından sona erdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi