Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Adana'da molotofkokteyli ve EYP'li eylem yapan 15 PKK'lı tutuklandı

Adana'da molotofkokteyli ve EYP'li eylem yapan 15 PKK'lı tutuklandı


Adana'da gerçekleşen bir operasyon sonucunda, terör örgütü PKK adına yol kapatma, ateş yakma, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı kullanma gibi eylemlerde bulunan 15 kişi tutuklandı.

Adana'da molotofkokteyli ve EYP'li eylem yapan 15 PKK'lı tutuklandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Mart ve 2 Nisan tarihlerinde gerçekleşen eylemlerin faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda 38 kişinin kimliği belirlendi. Ekipler, şafak vakti gerçekleştirdikleri operasyonla söz konusu şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

Yakalanan şüphelilerin, Güney Kuşak Bulvarı ve Obalar Caddesi'nde molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı kullanarak gerçekleştirdikleri eylemleri cep telefonlarıyla kaydedip sosyal medyada paylaştıkları belirlendi.

Bu operasyon, terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen terörle mücadele çalışmalarının bir parçasıdır. Güvenlik güçleri, terör eylemlerine karışan kişileri tespit ederek adalete hesap vermesini sağlamak amacıyla düzenli olarak operasyonlar gerçekleştirmektedir. Tutuklanan şüphelilerin adli süreçleri devam edecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi