Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Acemi sürücü kaldırıma çıktı iş yerine girdi reklam panosunu devirdi

Acemi sürücü kaldırıma çıktı iş yerine girdi reklam panosunu devirdi


Bayburt'ta sabah namazı sonrası meydana gelen trafik kazasında, 69 plakalı aracın acemi sürücüsü S.K, direksiyon hakimiyetini kaybederek etrafta bulunan bir iş yerine girdi.

Acemi sürücü kaldırıma çıktı iş yerine girdi reklam panosunu devirdi

Araç reklam panosunu devirdikten sonra kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada, araç içerisinde bulunan 4 kişi ile yoldan geçen 2 kişi olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Kaza, Cumhuriyet Caddesi'nde, Saat Kule Meydanı'nda meydana geldi. S.K'nın ani direksiyon kaybı sonucu araç kontrolden çıkarak reklam panosuna çarptığı ve ardından kaldırıma çıkarak durduğu belirtildi. Kazada, araçta bulunan N.Y, O.A, S.A, Z.Y isimli yolcular ile yoldan geçen M.Y ve M.E isimli vatandaşlar yaralandı.

Olayın ardından camiden çıkanların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi