Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ablasının yardımına geç giden eniştesini öldüresiye dövdü

Ablasının yardımına geç giden eniştesini öldüresiye dövdü


Elazığ’da bir şahıs, yaralanan ablasının yardımına geç giden eniştesini öldüresiye dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ablasının yardımına geç giden eniştesini öldüresiye dövdü

Olay, gece saatlerinde Yeni Mahalle Şehit Mehmet Karaaslan Sokak’ta meydana geldi. Evde eli kesilen kadın, eşi K.T.’yi arayarak kendisini hastaneye götürmesi gerektiğini söyledi. Eve geç gelen K.T.’yi kapıda kayınbiraderi A.R.A. karşıladı. A.R.A., "Kız kardeşimin eli kesilmiş, neden gelip hastaneye götürmüyorsun?" diyerek tartışma çıkardı. Tartışmanın ardından A.R.A., eniştesi K.T.’ye tekme ve yumruklarla saldırdı. Eniştesini yere yatıran A.R.A., defalarca kafasına yumruk ve tekme attı. Adamın çığlıkları üzerine dışarı çıkan yeğeni, kız kardeşi ve yoldan geçenlerin müdahalesiyle A.R.A. durduruldu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye götürülerek tedavisi yapılan şahıs, şikayetçi ve davacı olmadığını ifade etti.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi