Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
ABB’den “Akademi Ankara” eğitimleri

ABB’den “Akademi Ankara” eğitimleri


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), istihdama katkı sağlamak, beyin göçünü önlemek ve genç girişimcilerin uluslararası alanda başarılı olmalarını desteklemek amacıyla "Akademi Ankara" eğitimlerini sürdürmektedir.

ABB’den “Akademi Ankara” eğitimleri

Dijital dönüşümü başlatan ABB, bu çalışmalar kapsamında ücretsiz olarak temel ve orta düzeyde eğitimler sunmaktadır. Eğitimler, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda beş farklı alanda düzenlenmektedir.

Akademi Ankara eğitimlerine hala başvurular devam etmektedir. Bu eğitimler kapsamında, dijital çağın popüler alanlarından biri olan sanal gerçeklik (VR) teknolojilerine yönelik üç boyutlu karakter modelleme, iç ve dış mekan tasarımı, kıyafet modelleme ve nesne dokulandırma gibi Metaverse ve Oyun Teknolojileri ile ilgili görsel içerik üretim süreçleri ele alınacaktır. Eğitim programında Z Brush, Mervelous, Adobe Substance Painter, 3DS Max, Unreal Engine gibi programlar kullanılacaktır.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi