Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
A Milli Takım, Almanya'da taraftara açık idman yaptı

A Milli Takım, Almanya'da taraftara açık idman yaptı


A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında Almanya'nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasına geldi.

A Milli Takım, Almanya'da taraftara açık idman yaptı

Takım, bugün Barsinghausen kasabasındaki August-Wenzel Stadyumu'nda taraftara açık bir antrenman gerçekleştirdi. Türk futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği antrenmana milli futbolcular düz koşuyla başlamış ve ardından ısınma hareketleri ve pas çalışması yapmışlardır. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdirildi.

İrfan Can Kahveci ve Mert Günok, tedbir amaçlı olarak idmana katılmamışlardır. Zeki Çelik ve Ferdi Kadıoğlu ise takımdan ayrı çalışmışlardır. Samet Akaydin ve Ahmetcan Kaplan ise başlangıçta takımla birlikte yer almış, ancak antrenmanın ilerleyen bölümlerinde bireysel çalışmalara devam etti.

Antrenmanın ardından A Milli Takım, taraftarları selamlayarak stattan ayrılmıştır. Bu tür taraftara açık antrenmanlar, milli takımın taraftarlarla buluşmasını sağlayarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmekte ve oyunculara moral vermektedir. A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesinde bu tür hazırlık çalışmalarını sürdürerek turnuvaya en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi