Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu

74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu


Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Atike Değerli'nin otomobilde sevdiği şarkıları dinleyerek gezmek isteği gerçekleşti.

74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu

Huzurevi Müdürü Nurettin Kesler, Değerli'nin isteğini duyduktan sonra kendi otomobiliyle onu gezdirdi ve sevdiği şarkıları dinletti. Değerli, bu güzel gün için huzurevi müdürü ve çalışanlarına teşekkür etti.

Atike Değerli, bir yıl önce Ardahan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirilmiş olan 74 yaşında bir yaşlıdır. Değerli, dışarı çıkmayı ve araçta müzik dinleyerek gezmeyi çok sevdiğini ve bunu istediğini huzurevi çalışanlarına iletti. Bu istek Huzurevi Müdürü Nurettin Kesler'e iletilince, Kesler Değerli'yi kendi otomobiline bindirerek gezdirdi ve sevdiği şarkıları dinletti. Değerli, müziğe eşlik ederek ellerini vurdu ve bu güzel gün için huzurevi müdürü ve çalışanlarına teşekkür etti.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurettin Kesler, Atike Değerli'nin isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Kesler, Değerli'nin sağ dizinin altında ampütasyon geçirdiğini belirtti. Atike Değerli'nin dışarı çıkmayı ve araçta müzik dinleyerek gezmeyi çok sevdiğini söylemesi üzerine, huzurevi çalışanları olarak bu isteği yerine getirmek için harekete geçtiklerini ifade etti. Bakanlığın ve il müdürünün yaşlıların mutluluğunu ön planda tutma vizyonu doğrultusunda, Değerli'yi kendi araçlarıyla, emniyet kemerlerini takarak ve istek parçalarını dinleterek gezdirdiklerini belirtti. Kesler, bu gezinti sırasında yaşanan mutluluğun unutulmaz bir deneyim olduğunu ve hem Atike Değerli'nin hem de kendilerinin çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi