Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
4 aracın karıştığı kazada traktör ortadan 2’ye bölündü

4 aracın karıştığı kazada traktör ortadan 2’ye bölündü


Denizli'nin Buldan ilçesinde zincirleme bir kaza meydana gelmiştir. Kaza, Denizli-Manisa karayolu Yenicekent kavşağında gerçekleşmiştir.

4 aracın karıştığı kazada traktör ortadan 2’ye bölündü

İşte kaza ile ilgili bilgiler:  Manisa'dan Denizli yönüne seyreden 45 AGN 948 plakalı bir otomobil, Buldan'a bağlı Yenicekent Mahallesi'ne geldiğinde, tali yoldan ana yola çıkmak isteyen 20 RR 529 plakalı bir traktörle çarpışmıştır. Çarpışmanın şiddetiyle traktör ortadan ikiye bölünmüş ve diğer otomobilde de büyük maddi hasar meydana gelmiştir.

Zincirleme trafik kazasında, kaza yapan otomobil ve traktöre çarpan diğer iki araç daha karışmıştır. Bu nedenle karayolu aniden karmaşaya dönüşmüştür. Hafif şekilde yaralanan traktör ve otomobil sürücüleri, olay yerinde ayakta tedavi edilmiştir. Kazaya müdahale eden ekipler, yeni bir kazanın önlenmesi için gerekli önlemleri almıştır. Araçların bölgeden kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından karayolu trafiği normale dönmüştür.

Kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Yetkililer, kaza nedenini ve detayları ortaya çıkarmak için incelemelerde bulunacaklardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi