Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
30 yıl hapis talebini duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi

30 yıl hapis talebini duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi


Kocaeli'de uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yargılanan 3 sanığın 20 ila 30 yıl arasında hapis cezası talep edilmesi, sanık ailelerinin adliye koridorunda şiddetli bir kavgaya girmesine yol açtı. Bu olay anları kameralar tarafından kaydedildi.

30 yıl hapis talebini duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi

Polis ekipleri, Gölcük ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini alarak teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. Bu takibin ardından O.K. (31), S.A. (25) ve M.A. (28) isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra 26 Ocak 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Davanın duruşması Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam etti. Duruşma salonunda tutuklu sanıklar, aileleri ve avukatları hazır bulundu. Sanıklar suçlamaları kabul etmeyerek tahliyelerini talep etti. Cumhuriyet savcısı ise mütalaasında, 3 kişi tarafından uyuşturucu ticareti suçunun işlendiği gerekçesiyle sanıkların 20 ila 30 yıl arasında hapis cezasıyla cezalandırılmalarını talep etti. Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devam etmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Ceza talebini duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi. Bu kavgada küfürlerin edildiği ve yumrukların havada uçuştuğu görüldü. Polis ekipleri kavgayı ayırdı. Yaşanan kavga anları ise kameralar tarafından kaydedildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi