Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı

Afyonkarahisar'da, kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan bir şahıs, jandarma tarafından yakalandı.

3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürdü. Yapılan incelemeler sonucunda, S.K. isimli şahsın kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, şüphelinin izini sürerek Dinar ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Yakalanan şahıs, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyon, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın aranan şahısların yakalanması ve adaletin sağlanması için yürüttüğü etkili çalışmalardan bir örnektir. Jandarma, toplumun güvenliğini sağlamak ve suçluların adalet önüne çıkarılmasını sağlamak amacıyla titizlikle görevlerini yerine getirmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi