Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
28 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli inşaatta yakalandı

28 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli inşaatta yakalandı


Bursa'nın İznik ilçesinde, sokak ortasında otomatik silahla havaya ateş eden ve 28 yıllık kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, saklandığı inşaatta yakalandı. Başka bir olayda ise, park halindeki bir otomobilden değerli eşyaları çalan hırsız tutuklandı.

28 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli inşaatta yakalandı

Olay, son günlerde Bursa'nın İznik ilçesi Mahmut Çelebi Mahallesi Hakkı Sokak'ta gerçekleşti. 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.K., Hakkı Sokak'ta otomatik silahla havaya ateş açtı. Bu durumun ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda F.K.'nın bir inşaatta saklandığını belirledi. F.K., gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak mahkemeye sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

Ayrıca, İznik ilçesi Maltepe Caddesi'nde park halindeki bir araçtan değerli eşyaları çalan Y.H. ise, polis ekiplerinin güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda yakalandı ve gözaltına alındı. Hırsızlık şüphelisi Y.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi