Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
28 Şubat hükümlüsü 4 eski general daha tahliye edildi

28 Şubat hükümlüsü 4 eski general daha tahliye edildi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonucunda, 28 Şubat davası hükümlülerinden Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Erol Özkasnak tahliye edilmiştir.

28 Şubat hükümlüsü 4 eski general daha tahliye edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı, 14 hükümlünün sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle kalan cezalarının kaldırılmasını içermektedir. Bu kararın ardından, 28 Şubat davası kapsamında hüküm giyen eski orgeneraller Çevik Bir, Çetin Doğan, Fevzi Türkeri, emekli Korgeneral Yıldırım Türker, emekli Koramiral Aydan Erol, emekli tümgeneraller Erol Özkasnak ve Cevat Temel Özkaynak'ın kalan cezaları da kaldırılmıştır.

Tahliye olan 4 general, Sincan Ceza İnfaz Kurumu'ndan serbest bırakılmıştır. Tahliye sonrasında, eski komutanlar aileleriyle buluşmuşlardır. Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, sağlık durumunun idare eder durumda olduğunu belirterek torununu, eşini ve çocuklarını gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir. Emekli Korgeneral Yıldırım Türker ise tahliye olmalarının sevincini yaşadıklarını ancak bir yandan da büyük sorunları olduğunu dile getirmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi