Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
27 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

27 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı


Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan toplamda 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakalamıştır.

27 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

M.S. isimli şahıs, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, tehdit ve resmi belge düzenlemesinde yalan beyanda bulunma suçlarından dolayı 27 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranmaktadır. Jandarma Komutanlığı, M.S.'nin yakalanması için çalışmalar başlatmıştır. Yapılan araştırmalar sonucunda şahsın Elazığ'da olduğu tespit edilmiştir. Bunun üzerine Jandarma ekipleri tarafından Elazığ'da bulunan adresinde gerçekleştirilen operasyonla M.S. yakalanmıştır. Gözaltına alınan şahıs, ifadesinin alınması için Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na götürülmüştür.

Soruşturma konusuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir. M.S., hüküm giydiği suçlardan dolayı cezasını çekmek üzere adli süreçle karşı karşıya kalacaktır. Güvenlik güçleri, suçluların yakalanması ve adaletin sağlanması için aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi