Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
26 yaşındaki gencin sırtından bıçaklanmasına ilişkin yeni detaylar

26 yaşındaki gencin sırtından bıçaklanmasına ilişkin yeni detaylar


Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 26 yaşındaki Ahmet Çokol’un bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

26 yaşındaki gencin sırtından bıçaklanmasına ilişkin yeni detaylar

20 Temmuz gece saatlerinde Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla kahvehanede vakit geçiren Ahmet Çokol, akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen 21 yaşındaki V.Ö. tarafından sırtından bıçaklandı.

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla müdahale etti. Yapılan ilk yardımın ardından hastaneye kaldırılan Ahmet Çokol, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli V.Ö., gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Yeni edinilen bilgilere göre, Ahmet Çokol'un olay öncesinde V.Ö.’ye limonata ısmarladığı ve kahvehanede V.Ö. ile dalga geçildiği için bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü. V.Ö., adli makamlarca tutuklandı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi