Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu

18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu


Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Sarımeşe Mahallesi Altunhisar Caddesi'ndeki bir apartmanın 2. katında 18 yaşındaki yatalak bir kızın yatağında ölü bulundu.

18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu

Olayın detayları şu şekildedir: Gaye Hatice Gülen adlı yatalak genç kız, ailesi tarafından uyandırılamayınca ailesi durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelerek genç kızın kalbini durduğunu tespit etti. Kalp masajı uygulayarak Gaye Hatice Gülen'i hayata döndürmeye çalıştılar. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın şüpheli bulunması üzerine polis ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Polis, olayın şüpheli bir durum olduğunu belirleyerek detaylı bir inceleme başlattı. Olayın nedeni ve nasıl gerçekleştiği konusunda net bir bilgi bulunmamakla birlikte, polis ekipleri olayın aydınlatılması için gerekli adli işlemleri yapacak ve soruşturmayı sürdürecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi