Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
17 yaşındaki çocuk 3 bin 500 TL için öldürüldü

Adana'da 17 yaşındaki Muhammet Emin Beyazgeyik, 3 bin 500 TL alacağını istemek için buluştuğu kişiler tarafından öldürülerek cesedi zeytin bahçesine atıldı.

17 yaşındaki çocuk 3 bin 500 TL için öldürüldü

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan üç kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, 28 Mayıs günü Sarıçam ilçesine bağlı Hekim Köy Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Beyazgeyik, borç verdiği Ulaş Göl (23), Ali Kılıç (23) ve Erkan Ağuş (21) ile buluştu. Beyazgeyik, bu kişilerin aracına bindi ve parasını talep etti. Ancak araç içinde çıkan tartışma sırasında, Erkan Ağuş Beyazgeyik’e tabanca ile defalarca ateş etti. Beyazgeyik, karnından, bacağından ve göğsünden vurularak aracın içinde hayatını kaybetti. Şüpheliler, cesedi Sarıçam ilçesine bağlı Hocalı Mahallesi’ndeki bir zeytin bahçesine atarak kaçtı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameraları ve KGYS görüntülerini inceleyerek olayın izini sürdü ve Beyazgeyik’in cesedini buldu. Yapılan çalışmalar sonucunda polis, Ulaş Göl, Ali Kılıç ve Erkan Ağuş’u yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi