Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
17. Karadeniz Off-Road Kupası 1. Ayak için Iğdır’da seremonik start verildi

17. Karadeniz Off-Road Kupası 1. Ayak için Iğdır’da seremonik start verildi


Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 17. Karadeniz Off-Road Kupası'nın 1. Ayak yarışı için Iğdır'da seremonik start verildi.

17. Karadeniz Off-Road Kupası 1. Ayak için Iğdır’da seremonik start verildi

Bu sezon toplamda 5 yarıştan oluşacak olan Karadeniz Off-Road Kupası'nın ilk ayağı, Iğdır Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Seremonik starta vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, sürücüler de araçlarıyla çeşitli figürler sergiledi.

Iğdır Off-Road Kulüp Başkanı Sadık Polat, böyle bir organizasyona Iğdır'da ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Karadeniz Off-Road Kupası'nın ilk ayağını Iğdır'da düzenlediklerini ve bu organizasyonun Karadeniz dışında yapılan ilk etkinlik olduğunu ifade etti. Polat, bu etkinlikle Iğdır'ı, kültürlerini ve çevrelerini tanıtmak istediklerini söyledi. Ayrıca, Iğdır Off-Road Kulübü olarak üç araçlarıyla yarıştıklarını ve ilerleyen yıllarda daha fazla araçla yarışmayı hedeflediklerini dile getirdi. Toplamda 23 aracın yarıştığı bu etkinliğe Karadeniz, İran ve Azerbaycan'dan da yarışmacılar katıldığını belirtti.

Yarışın bir sonraki ayağı ise Erhacı köyünde yapılacak. Iğdır yarışından sonra 17. Karadeniz Off-Road Kupası'nın 2. Ayak yarışı ise 6-7 Temmuz tarihlerinde Artvin'de gerçekleştirilecektir.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi