Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
14 yıl hapis cezası vardı, Salihli’de yakalandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, çeşitli suçlardan aranan ve 14 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

14 yıl hapis cezası vardı, Salihli’de yakalandı

Manisa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürürken, firari şüpheli T.S.'nin (26) Sart Mahallesi'nde saklandığını tespit etti. Şüpheli, Antalya, Silivri ve Menemen'de çok sayıda suç kaydı bulunan ve hakkında kesinleşmiş 14 yıl 3 ay 20 gün hapis cezası olan bir kişiydi.

Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla şüpheli kıskıvrak yakalandı ve gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli, Jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Bu tür operasyonlar, güvenlik güçlerinin aranan suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için yürüttüğü önemli çalışmalardır. Jandarma ve diğer ilgili birimler, suçluların yakalanması ve kamu düzeninin sağlanması konusunda aktif bir rol oynamaktadır. Bu tür operasyonlar, suçla mücadelede caydırıcılık sağlamak ve toplumun güvenliğini korumak amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi