Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
100. yılda 100 minik adım

100. yılda 100 minik adım


Samsun Çarşamba ilçesindeki okul öncesi öğretmenleri zümresi, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri '100. Yılda 100 Minik Adım Projesi'nin kapanış törenini düzenledi.

100. yılda 100 minik adım

Kapanış programında, Samsun İlkadım ilçesinde bulunan Malazgirt İlkokulu Bando Takımı eşliğinde öğrencilerle birlikte Tarihi Köprü'de bir yürüyüş yapıldı. Bando takımı, öğrenciler ve velilerin eşlik ettiği yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi.

Projenin kapanış programında konuşan Çarşamba Nene Hatun İlkokulu Müdürü Deniz Burcu Aykaç, "Çarşamba okul öncesi öğretmenleri zümresi olarak, '100. Yılda 100 Minik Adım Projesi'ni 29 Ekim'den önceki haftada burada gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle başlatmıştık ve bugün kapanışını yapıyoruz" dedi. Kapanış törenine Çarşamba Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, mülki ve idari amirler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bu proje, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak hazırlanan bir etkinlik olup, okul öncesi öğretmenleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin ve velilerin katılımıyla yapılan yürüyüş ve kapanış programıyla, Cumhuriyet'in önemi vurgulanmış ve öğrencilere milli değerlerin aktarılması hedeflenmiştir. İlgili yetkililerin ve toplumun desteğiyle gerçekleştirilen böyle etkinlikler, öğrencilerin tarih, kültür ve milli bilinç konularında farkındalıklarını artırmakta ve toplumsal birlikteliği güçlendirmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi