Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
100 kişilik arama kurtarma ekibi, 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu

100 kişilik arama kurtarma ekibi, 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu


Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan üzücü olayda, ailesiyle piknik yapmak için dere kenarına giden 2 yaşındaki Muhammed Hamduni kayboldu.

100 kişilik arama kurtarma ekibi, 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu

Ailesi yemek hazırlarken çocuk ailesinin yanından uzaklaşarak kayboldu. Aile, çocuğu 4 saat boyunca her yerde aradı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine aile, Jandarma Komutanlığı ekiplerinden yardım istedi ve arama kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Jandarma, AFAD, UMKE, ANDA, İNDAK ve İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri, polis dalgıç ekipleri ve arama köpeğiyle birlikte çalışmalarını başlattı. Polis dalgıç ekipleri dere yatağında arama yaparken, jandarma arama köpeğiyle çevrede araştırma yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmaların ardından çocuğun cansız bedeni, polis dalgıç ekipleri tarafından dere yatağında yaklaşık 500 metre ileride bulundu. Çocuğun cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından morga götürüldü.

Bu trajik olay, ailesiyle piknik yapan 2 yaşındaki Muhammed Hamduni'nin kaybolması ve sonrasında cansız bedeninin bulunmasıyla sonuçlanmıştır. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, ailenin acısını paylaşmak ve gereken önlemleri almak önemlidir.

Muhabir : Önk Haber Merkezi
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi