Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
10 yaşındaki çocuğun telefonunu çaldılar

Adana'da 9 Temmuz'da yaşanan kapkaç olayı, güvenlik kameralarına yansıdı.

10 yaşındaki çocuğun telefonunu çaldılar

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 10 yaşındaki B.M.A., Kur'an Kursu'na gitmek üzere yürürken annesiyle cep telefonundan konuşuyordu. Bu sırada, elektrikli bisikletle yaklaşan Cihat H. (22), çocuğun telefonunu kapkaç yoluyla aldı ve hızla olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, Cihat H.'nin küçük kızın telefonunu alıp kaçtığını net bir şekilde gösterdi. Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, kapkaççının kaçış güzergahındaki 100 güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyerek şüphelinin Cihat H. olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunda, “Küçük kız elinde telefonla konuşurken, bir anda telefonunu çalmaya karar verdim” şeklinde ifade verdi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi